Shqip

Bliss pa që në Kinë çikilistët në një kryqëzim u ndalonin me forzë nga fluksi i makinave derisa numeri i tyre nuk arriti në një masë kritike që vendosi vetvetiu ndryshimin e dinamikës

se fenomenit: makinat u ndalën papritmas dhe çiklistët kaluan.

Studiuesit e fizikës kuantike po interesoheshin me kohë për fenomenin.Vlersohet se rreth 8000 persona që besojnë në të njëjtën vlerë dhe formulojnë në të njëjtin moment të njëjtin

mendime të njëjtën dëshirë munden të shkaktojnë ndyshim në shtate miliardë njerz të tjerë që jetojnë në frikë ,mosdije, zhgënjim,pafuqi për të ndryshuar situatat negative.

FORCË BESIM  SHËRIM

FRIKË SËMUNDJE VDEKJE

Makinat më ndalojnë të kaloj NDIHMË

Nuk jam më vetëm

Si t’ja bëj per të kaluar?

MASA KRITIKE ËSHTË ARRITUR, TANI KALOJMË NE, POR KU SHKOJNË KËTO?

Ti mund të jesh ai numer që shkakton ndryshimin.

Le te takohemi çdo natë nga ore 21.00 deri në 22.00 secili në zemrën e tij me të njëjtin qëllim: shëndet , mirëqenie, gëzim dhe me të zë të lartë ti themi vetes në gjuhën tonë të njëtat fjalë.

I japë leje VETES TIME dhe gjithë fuqisë e FORCËS së saj.

Dhe do të jetë shërim për të gjithë njerëzit Në Tokë.